Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MÄNNISKA - haiku

Människospillra

slagen av livets hårdhet

drunknar i dynghög




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-01 17:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Hu i högen är det sorgligt.
Bra haiku!
2015-07-02

  Lehva VIP
Starkt och smärtsamt.
2015-07-02

  KattenKin VIP
Rå och rak haiku, helt klart i min smak!
2015-07-02

  Lars Hedlin
Mycket stark denna!
2015-07-02

    ej medlem längre
Stark, känns under huden..
2015-07-02

    ej medlem längre
En mycket dramatisk haiku ...
2015-07-01

    ej medlem längre
Nakna dramatiska ord...kanske växer där upp en maskros...
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP