Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR ÄR DU?

 

Sorterade tankar

läggs i

hjärnans lådor

snyggt och prydligt

 

men plötsligt

måste jag leta

söka efter

det viktigaste

 

river

i varje låda

hittar inte

det jag saknar

och behöver

 

tankar hänger

över lådkanten

glor förnärmat

ingen rast och ro

 

kaos igen

när allt äntligen

var ordning

och reda

 

det är dig

jag letar efter

 

Var är du?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-30 18:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt framfört :)
2015-07-01

  P-E-H
Mycket bra diktat om en förlorad tanke...
2015-07-01

  KattenKin VIP
Bra bild! Jo vi har som små lådor där uppe på huvudkontoret, och ibland flyger allt bara omkring.
2015-07-01

    basen
Nu fick Du till det igen. Applåd!
2015-06-30

    ej medlem längre
Klok och tänkvärd text!
2015-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om en försvunnen tanke!
Älskar det fjärde stycket.
2015-06-30

    Jag är fan större än Sartre
Mycket snyggt skildrat. Det här skrev du bra.
2015-06-30

    ej medlem längre
Berörande när
vilsenheten och tankarna inom nalkar
2015-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP