Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntar i en fabrikslokal diskmaskinen håller sällskap


Provtryck

Älgarnas porer klarar att orientera sig i kartans lilla värld.

om jag står på 20 meters avstånd ser man tanken bakom
slingra sig vacker
om jag står på 50 meters avstånd ser man gult stiga upp ur det blå med nyvakna alger och gäddan skimrar som en undervattenglob
om jag står utanför rummet och kikar in genom fönstret ser jag en god vilja dyka i teknikens grova rutor
Om jag blundar och minns blir jag aldrig besviken
bilden är där hel
bevarad i sin sammetpäls.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-01 12:23



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Åh. Vilken vacker bild
2015-07-01

    ej medlem längre
Spektakulär!
2015-07-01

  Lars Hedlin
I nuet
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP