Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Samtal med en fin vän!

Sinnet vandrar vackert

Samtal med en fin vän

Om all världsliga ting

 

Blir så glad och fylld av värme

Min själ och mitt hjärta ler

 

Sluter mina ögon och mår så bra

I mitt inre står du där framför

Ger dig en mjuk kram

 

Tack för att just du finns

Värme och kärlek skänker jag dig

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1116 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-07-02 11:48



Bookmark and Share


  Maria T
Värdefullt att ha en fin vän
2015-07-06

  Angeldolphin
En varm och kärleksfull text om
vänskap som jag gillar.
2015-07-06

  Lindha W Gustavsson
Varm öm och vänskaplig - ett fint verk!
2015-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar text...känns gott att läsa...
2015-07-04

  ULJO
Strålande
2015-07-04

  Sommarina VIP
Härligt med vänskap
2015-07-03

    ej medlem längre
Varmt och vänligt.
2015-07-03

    ej medlem längre
Fint skrivet till en vän!:)
2015-07-03

  louisegirl
Ljuvligt att ha en sådan fin vän, att dela tankar och känslor med
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
En sådan vän är en skattefri förmögenhet!
2015-07-03

  Teresia Ridell
Ljuvligt att få känna så ! Fint skrivet !
2015-07-03

  Magica VIP
Åh så fint :)
2015-07-03

  lila fjäderblomman VIP
Fint. Så ska vi tänka om varandra. kram till dig
2015-07-02

  Fem hjärtan VIP
Vilken värme du sprider..! Underbar text!
2015-07-02

  Carina Bendix
Ljus och positiv text som sprider värme. :)
2015-07-02

    Birgersdotter VIP
Lycka är fina vänner
2015-07-02

  Blomma-Stjärna VIP
din varma text till en vän, väcker mitt inre leende
2015-07-02

  aol
Ja tack för att vi alla finns, berörande fint skaldat vännen
2015-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Rara ord i din hyllning till vännen!
2015-07-02

    Dan Myrbeck
Fina ord!
2015-07-02

  Magdalena Eriksson VIP
Rart!
2015-07-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
V än att ha
Ä kta gott ja
N är den än
* kommer igen!
2015-07-02

  bumerang
Ja, värme och kärlek står att finna.
Gäller att sluta ögonen och ta emot.
Kanske öppna ögonen och upptäcka för den delen.
Tanka kärlek ur dina ord till exempel.

2015-07-02

  Rise Little One
Åh, en underbar text om den finaste i vänskapens namn.
2015-07-02

    ej medlem längre
Tack för att du alltid skriver så varmt och innerligt.
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin