Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undertecknad fångad av Ann


Fundering

Funderar på ord

Ord att beskriva vädret

Hittar dem inte

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-02 17:45



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Nej... det väder som varit,
är svårdefinierbart ....
än var det tunga regnmoln,
än var det kyligt o klart...

Klurig o fin Haiku!

2015-07-04

    ej medlem längre
Grattis till mest uppmärksammade!


2015-07-04

    Birgersdotter VIP
Ingenting är som det varit..aprilväder mitt i sommaren
2015-07-04

  ULJO
Vädret styr vi som tur är inte över
2015-07-04

    ej medlem längre
Så är det nog i år, inte sig likt.
2015-07-03

    ej medlem längre
Så är det ibland ... man finner inte alltid orden!
2015-07-02

  Ronny Berk
trevligt foto ! och väl funnen fundering, ja ...
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg