Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tatueringslandskap


Inga tatueringar ser dagens ljus

Ute Solsken.
Ute Tatueringar.
Inne Tatueringar.

Det sägs, att inga tatueringar ser dagens ljus.
Men när en tatuering ser dagens ljus, sker det på följande sätt;
Den blir född.

Men sa du inte precis att inga tatueringar ser dagens ljus?
Jo.
Men jag skyller på, jag citerar mig själv.

När en tatuering ser dagens ljus, då behöver man inte handla en tatuering, eller shoppa en tatuering, som det kanske heter?
Man ser dem överallt.
Det är ju liksom det man fokuserar på, när man ser dem överallt.
Idag såg jag dem , på supermarknaden.
Vissa tatueringsklientel av människor, har samma tatuering, eller något liknande.
Man kan tro att de är släkt. Är de det då? Vågade inte fråga, angår mig inte. Fastän jag tydligen ser Ju.

När en tatuering ser dagens ljus, vill den inte se solsken. Den bleks av solen, och ger tatueraren mer att göra, fylla i blekta färger. Eller om människan låter tatueringen vara blekt.




Bunden vers av Mim
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-07-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim