Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

__________________

Vem är vi utan varandra?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-03 03:04



Bookmark and Share


  mike irow
jag älskar den fråga jätte mycket
mer villse
underbar
helt enkelt
påminner om i Guds hand
2016-02-10

  Quasimodo
I tomrum, tidlösa?
2015-07-19

    ej medlem längre
Oss själva fullt ut.
Kanske?
2015-07-06

  ULJO
Ensam är stark heter det ju, men med andra får livet en helt annan och mer ljuvlig tillvaro. Fint skildrat i få ord.
2015-07-03

  Lars Hedlin
I stark separation från Källan! kram
2015-07-03

  petter rost
En egentligen vardaglig enkel lyfter du till en glödande appell. Mitt svar är: inte ens ingenting.
2015-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort och koncis är frågan. Och svaret lika kort. Vi är ingen.
2015-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Utan varandra är vi "ingenting"
Total isolering är förödande.
Så tänker jag.
2015-07-03

    ej medlem längre
Vi är alla beroende av varandra.
2015-07-03

  Maria Sundelin VIP
Ett tomrum
Kramar
2015-07-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
menar du tidsbundet?
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP