Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENDAST DU

 

Fukta

mina läppar

med kärlek

 

släck

min törst

med eld

 

fukta

min hud

med tårar

 

sörj

vår dröm

med saknad

 

fukta

min själ

med tro och hopp

 

lita på

mitt hjärtas

trohet

 

till livets ändlighet

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-03 19:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin, konsekvent struktur
2015-07-07

  Valter Örn VIP
True Love genom livets alla skiften.
Fint förmedlat!
2015-07-05

  P-E-H
Underbar poesi som går rakt in i en...

Försöker hitta det jag tycker bäst om... men det är svårt. Helheten, känslan och hur du håller tråden så stadigt och vackert.

Bokmärkes.
2015-07-04

    ej medlem längre
Underbar poesi som griper inom
2015-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2015-07-04

  Lehva VIP
Att kunna känna så. Du är lyckligt lottad... Så fint beskrivet.
2015-07-03

  ULJO
Bland det bästa jag läst på länge. Kärlekspoesi så ljuvlig att ta till sig i sommarhettan.
2015-07-03

    ej medlem längre
Ord som går rätt in i hjärtat att läsa.
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP