Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...om sökandet i paradoxerna...


Vargaskrud

i en vargskrud
eller som en jungfrubrud
att trotsa moralkakor och
mänskliga rigida pekfingrars gränser och tabun
Vore melodin det
då skulle manna komma från himlen
och guldstoff förgylla var själ
Utopiskt visst
men uppgivna äro vi som vår dröm mist.

© DominiQue


___________________________________
Välkommen även att se övrig grafik & foto

VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Prosa av DominiQueen
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-03 10:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bildrik poesi, gillas !
2015-08-01

  NiklasB
Som en Visa!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen