Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012 - tränar nu att dressera budskapen genom limerickar 0003 LIMERICK by DominiQue


GOLGATA

En ros på pärlebeströdd gata
Fegas dom: ljuset över Golgata
skrämda till tystnad
av girigas ärelystnad
Kärlek, Tårat vatten av obstinata


0003 LIMERICK by DominiQue
2012-04-28
Copyright © DominiQue NVC Costa /
har varit förhandsgranskning för utvalda på facebook - får ej spridas i nuläget.
Lånad bild




Bunden vers (Limerick) av DominiQueen
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-04 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen