Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropa högre eller inte alls

Förtär och gräv en grop
Nedåt du tumlar som en dansare i svält
Aldrig ett mellanting
Mycket färg är ett rop på hjälp,
utan att vilja den




Övriga genrer av Denise Kristina Nietsche
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-05 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche