Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är lite för mycket utanför ramarna, att allt blir möjligt...


Utanför boxen

När jag ska lära mig nya begrepp

Är det som att tappa bort en grej

Jag tror

att den

är överallt...

Att jag har sett den på de mest märkliga ställen!

I kylskåpet?

Bakom orgeln?

Under sängen?

Tillslut vet jag... och ofta finns den rakt framför näsan.
Och kilometervis med mer kunskap har man fått!




Fri vers av Denise Kristina Nietsche
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-15 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche