Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstkritik

Vertikaler
Horisontalt
Utan fakta
Inga idéer
Bara humbugg
Sånt själstugg
ge mig kritik
Annars faller jag dit.




Fri vers av Denise Kristina Nietsche
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-01 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche