Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trafikstockning i hjärnan. Ångest när hela huset sover och alla problem stryper en långsamt som en snara. Man känner sig ensam fast alla sitter fast i samma båt.


Trafik

Evigheten är inte längre bort än vi kan se den.
Som rymden bakom ögonlocken en sömnlös natt.
Oändlig och fylld med tomhet. I ensamheten droppar tankens trådar ned och de blixtrar som av trafikljus. Någonstans flyr vi men ingen vet vart.




Fri vers (Fri form) av Denise Kristina Nietsche
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-03 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche