Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Solen skiner genom sköra blad,
som huden på ett nyfött barn
Det kommer att bli kallt igen
Men vi glömmer det,
Återigen
Himlen så klar
Som ett medelhav
Det kommer att regna,
Löven ramla ned
Och vinden mörda
Det kommer svarta nätter igen
Men vi glömmer det
Återigen
För nu värmer solen vattnet i våra kroppar
Kemin som ingen kan stoppa




Bunden vers (Rim) av Denise Kristina Nietsche
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche