Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS OCH MÖRKER - haiku

Solsken obemärkt

ingen dager synes än

i mörkrets svärta




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-06 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..ingen dager synes, men de kommer, alltid...
2015-07-08

  Lehva VIP
Härligt fångat med skickligt ordval:-)
2015-07-07

    Dan Myrbeck
Ibland lyser solen
med sin frånvaro.
2015-07-07

  Rise Little One
Vilken fin kontrast!
2015-07-06

  KattenKin VIP
Beskriver människans sinne som speglar natur, snyggt!
2015-07-06

  Poeten Salvador VIP
Men du vet att dagen kommer!
2015-07-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en tidig morgon!
2015-07-06

  Lars Hedlin
Långt in och bort!
2015-07-06

    ej medlem längre
Snyggt haikuat Elisabet
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP