Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ KORSET - tanka

Mörka molnskuggor

faller över sinnesro

målar svarta ord

otäcka bilder om död

kärlekens korsfästelse




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-06 17:23



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Tänker ändå "tills döden skiljer oss åt". Kram
2015-07-07

    Dan Myrbeck
Stark, bra
2015-07-07

  Rise Little One
Läskiga bilder som påminner mig om kyrkogårdar och så


2015-07-06

    ej medlem längre
Dramatiskt vackra ord.
2015-07-06

  Lars Hedlin
Starkt som bara den!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP