Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INUTI och UTANPÅ

 

Inuti

är flickan

otrygg liten

rädd för allt

 

Utanpå

är bästa vännen

stor och stark

syns och hörs

 

älskar skydda Inuti




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-05 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns och berör
2015-07-06

    Dan Myrbeck
BerörandeTänkvärd
2015-07-06

  Lehva VIP
Vilken fantastisk text. Jag ömmar för Inuti och respekterar Utanpå. Ett sätt att överleva. ..
2015-07-05

  Magdalena Eriksson VIP
Dynamiken är solklar.
2015-07-05

    ej medlem längre
Berörande är orden häri ...
2015-07-05

    ej medlem längre
Skygg som en hind inuti...stark som en uroxe utanpå.
Känner igen bilden.

2015-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!

"älskar skydda Inuti"
2015-07-05

  KattenKin VIP
Fina ord om manteln man kan känna igen sig i.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP