Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är det därför

Ibland ser jag upp i skyn

och slås av hemlängtan

Kanske är det därför

jag slösar min tid

på sagor och filmer

om utomjordiskt liv

Kanske är det därför

jag aldrig passar in

Kanske är det därför




Fri vers av Konradsson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-05 11:51



Bookmark and Share


  Bozica C
Precis så känns det varje dag. Perfekt poesi! Grym!
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Konradsson
Konradsson