Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans längs vägen

Någonstans längs vägen

dog drömmen om Jack

förutom i scenen

vid klockan, i frack


Steget är kort

till vår antagonist

Herr Hockley han ler

ty han vann ju till sist


Precis som han sade

där vid fartygets reling

Drömmar tar slut

Pengar är evigt




Fri vers (Fri form) av Konradsson
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 18:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Väcker tankar och känslor.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Konradsson
Konradsson