Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du

Ett jobb är ett jobb

Ingen välgörenhet

Men inte är det väl heller

ett fängelse?

Du säger att världen är hård

Jag säger att den är det

om du gör den så




Fri vers av Konradsson
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-09 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konradsson
Konradsson