Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia

Sverigedemokrater

som inte kan fatta

att deras barn en vacker dag

kommer ta sig för pannan


Moderater pratar tillväxt

i vackra salonger

och de fortsätter att prata om det

tills de fucking kommer


Vi lever i en trött värd

styrd av trötta män

Ibland blir jag faktiskt jävligt

trött på mig själv




Fri vers av Konradsson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-09 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konradsson
Konradsson