Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket innehåll. Tänk vidare.


Neuro -fel och piller

Neurologiskt fel,
Hur kunde du bli som du blev?
Det var en positiv fråga, menar jag.

Neurologiskt fel, är däremot inte så positivt.
Vad tänker jag på?
Tabletter som inte är så bra, men som får mig att flödesskriva.
Mitt ansvar är att hitta på nåt?
Någon sa till mig, att när man har skrivit ordet, så känns det som att man har skrivit allting. Och sedan vill man skriva om och om igen.

Om mina tabletter, de gör mig trött. De heter Stesolid,
är narkotikaklassade, varpå restriktiv. (utskrivning)
Får lite att fungera, måttstocken som man vill ha är ju mycket,
men lite är alltid bättre än ingenting.




Fri vers av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-05 12:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som bara den!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim