Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på Google!


Helas och repareras

Ord och känslor som funnits inom tonar nu upp

Känslor så starka som hållit mig nere

 

Allt har nu släppts ut till ett stort flöde

Ett gemensamt mål har möts

 

Bördan har nu lättats

Men än är det lite kvar

 

En ny era tar sin början

Fyller på i själ och hjärta

 

Rensar ut gammal smärta

Tar in vackra ting

 

Helas och repareras

Sen bara vara och leva

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 236 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-05 13:53



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Läkande, fint!
2015-07-08

    ej medlem längre
Fina tankar
2015-07-08

  aol
Fint skaldat
2015-07-07

  Margit Grell
Att upptäcka denna styrka och känsla
är fint!

2015-07-07

    Dan Myrbeck
Ibland är det ketchupeffekt,
alla känslor "på en och
samma gång".
2015-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...känns gott...
2015-07-06

  louisegirl
Skönt att rensa ut ibland <3
Jättefint!
2015-07-06

  Anna Nickolausson
så det ska vara
2015-07-05

    ej medlem längre
... och leva och leva. Rätt.
2015-07-05

    prima donna
Det låter gott!
2015-07-05

  lila fjäderblomman VIP
Fint. Älskar all utveckling! kram
2015-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Omstart i livet skrivet bra och tänkvärt!
2015-07-05

    ej medlem längre
Ny start. Fina ord.
2015-07-05

  Teresia Ridell
Starka ord, stark känsla!
2015-07-05

  WyS VIP
Utveckling...fin!
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin