Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underliggande


Alltid det underliggande
något finns där som aldrig lämnar mig ifred
jag kan inte börja leva förrän det försvinner




Fri vers av Ananas
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-06 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas