Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet börjar om igen

_________________

Helvetet börjar om igen
Om och om och om igen
Inget kvar att skylla på
Insikt och fokusering
Döva döva döva
Förbannade helvete
Om och om och om igen
Ge upp någon gång!

_________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-06 03:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt intensivt i tanke och i känsla!
2015-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Texten gör ont att läsa. Håller med Valter, om hans förslag. Men kanske har du redan provat?
2015-07-06

  Valter Örn VIP
Om man lever nära en helvetesmaskin måste man stänga av den och gå ifrån den. Kan man inte det måste man ta kontakt med en socialt kompetent mekaniker som kan åtgärda problemet.
2015-07-06

  Maria Sundelin VIP
Det är inte bra att ge upp
Kramar
2015-07-06

    ej medlem längre
Så oerhört grymt att vilja plåga någon så. Det gör ont bara att tänka på allt lidande som detta måste vara.
Hoppas innerligt att du skall få ro snart!
Kram!
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP