Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rån?

_________________

Vem tog mitt leende?

_________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-06 03:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
håller med Annie, bara tag tillbaka det!
2015-07-16

  Peter G VIP
Nej, du gav det till mig!;)

(när jag läste din text! Jag skickar det tillbaka så snart som möjligt! ;)


2015-07-10

  Annie b'larsson VIP
Vem som än tog det - tag tillbaka det!! Bara så, rakt av!
2015-07-07

  Lars Hedlin
En kram i värme till dig vackra själ <3
2015-07-06

    ej medlem längre
Ingen tar någons leende.
Men en del har förståndet att spara det till de rätta stunderna.
Som kommer när man minst anar det, Men behöver det som mest.
Som nu, ja precis nu när läser min kommentar.
Vajert tösabiten. Du hade det kvar.
2015-07-06

  Federico Romano
Det gäller att hitta det ;-)

2015-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas att du återfår det, kära skrivarvän!
2015-07-06

  Valter Örn VIP
Den som tar någons leende är inte värd att kallas människa. Det är inte friskt.

2015-07-06

  Maria Sundelin VIP
Jag tror bara det har gömt sig
Kramar
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP