Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teoretisk kontra praktisk

Du har levt
Givit plats åt tiden
att övertyga mig
Du pratar
därefter handlar
Ger själ åt flera riktningar
Vet lite om allt
Kan inte ta striden
när det dagas
På knä som förlåt
Gåvor vid sorg




Övriga genrer av Denise Kristina Nietsche
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-06 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche