Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILL BARA FÖRSTÅ

 

Saknar

dina ord

 

kan inte

ge dig mina

 

sitter i

orons rävsax

 

har något

hänt igen?

 

tänker bilder

svarta som död

 

vill inte

vill inte

 

vill inte tänka så

 

vill bara

vill bara

 

vill bara förstå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-08 17:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns jobbigt..kam
2015-07-09

    ej medlem längre
Griper och berör ...
2015-07-09

  Poeten Salvador VIP
Meningarna som börjar med vill osv. speglar sinnesstämningen bra
2015-07-08

  Rise Little One
Förståelse vill man ju ha men det är inte allt säkert att få något svar :(
2015-07-08

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg!
Bra skrivet.
2015-07-08

    ej medlem längre
Ord som speglar mycket oro och ängslan.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP