Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där livet är

Det är där man befinner sig
där man står och är

med kött och blod

det är där man befinner sig
som livet är




Fri vers av Sten Ob Nilsson
Läst 155 gånger
Publicerad 2015-07-07 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Ob Nilsson