Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur

Kultur
är kultur

Riv inte!
Riv inte utedasset!

Där sitter kungar och drottningar, barn och djur
Där har det tagits i och suckats

Riv inte kulturen!

Sten Ob Nilsson
Alvesta




Fri vers (Fri form) av Sten Ob Nilsson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-27 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Ob Nilsson