Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en rubrik i en tidning i Nynäshamn 20130917 "Man måste tänka sig för / innan man fäller en gammal ek" Kunde inte släppa rubriken i tankarna. Blev dessa rader!


EN GAMMAL EK



Man måste tänka sig för
innan man fäller en gammal ek

Men det gjorde de inte

De smög sig fram i mörkret
dolda av månskuggan
och när solen rullade upp
och la sig i läge
var eken redan borta

Även skuggan av den



Sten Ob Nilsson
Alvesta




Fri vers av Sten Ob Nilsson
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-09-01 15:27



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det finns tankar bakom dina dikter
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sten Ob Nilsson