Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön

När jag kom ut på gatan
var den inte röjd

Vi hade varit upptagna av varandra
och inte märkt snöfallet

Jag var inte utrustad för att
gå i snön men
hennes tre sista ord när jag gick
ekade i huvudet

-Kom snart tillbaka




Fri vers av Sten Ob Nilsson
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sten Ob Nilsson