Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitgubbe

Love love är en smutsig historia
renaste svinet i din djurpark är jag
love love ska rädda alla dina dåliga sidor
du kan åka till jordens ände för att be om förlåtelse
springa in dina nya skor om du ber så snällt
kliande kransar i lillflickans hår flyger av när du kommer befriaren
lägger dina täcken
lägger grovkorniga skämt som bara du kan säga
för du är så himla charmig och stark
snygg och dyrköpt har du alltid varit
big love som hämtar små gull i baren.








Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-07 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra
2015-07-08

  i af apa
jaså, han! Disco Kaj...
2015-07-07

  KattenKin VIP
Jag tror jag förstår...
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP