Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameliadamen

Generat ser jag att skönhet kommer nedifrån
den som kan landa är skön
avtrycken kameliadamen lämnar i leran är helt överraskande
man kan inte tro att det är hon


Vrider mig när du säger något
om duvor eller svanar eller rosa ytor
om att klättra in i hennes krona och plocka körsbär
men du menar väl
menar så väl att du blir den mest nakna
jag står ensam i paraduniform
jag står ensam i kvällen den sköna
numera det enda plagg jag ryms i.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-07 19:41



Bookmark and Share


  Undrar
Så vackert. Jag ser, du målar för mig :)

2015-07-10

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-07-08

    ej medlem längre
står stark,
som hand leder vapen med eld+
2015-07-08

  Stefan Albrektsson
oO, så bra! Bildrikedom som ger avtryck och jag gillar hur texten liksom vrider på sig flera gånger, likt ett levande väsen som inte vill fångas. Toppklass!
2015-07-08

  i af apa
jäkla bra...!
2015-07-07

  KattenKin VIP
Pillerburken på eller i huvudet. Klappar skuggan. Kanske var det en tv. Gillar dina målningar!
2015-07-07

  KattenKin VIP
Fin text, ljuvliga slutrader: "jag står ensam i kvällen den sköna
numera det enda plagg jag ryms i".
Skön bild till: slapparfåtölj med vovven i knä, mjuka toner bryter av mot småmonster.
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP