Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för steg





Såg målet framför mig

längtade dit

närmade mig långsamt

steg för steg

bara hala stenar att sätta fötterna på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2015-07-09 08:43



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Trots motståndet av hala stenar kommer du närmre och närmre målet - i din takt.
2015-07-15

  Lehva VIP
Modigt att våga ... steg för steg. ..
Tänkvärd text.
2015-07-10

  Valter Örn VIP
Ja man får verkligen tänka sig för så att man inte sätter sina fötter på hala och slemmiga stenar på livets stig!
2015-07-10

    ej medlem längre
Gillar hala stenar, de tar ens tid, och tar en framåt i lagom takt, finns mycket att se i det långsamma.
2015-07-10

    GG
Ibland är det inte lätt att nå målet, även om det ser klart ut. Då är et viktigt att ta det som du skriver "steg för steg". Bra dikt :)
2015-07-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta det försiktigt...men halkar man så får man ta sej upp igen...fint...
2015-07-09

  lila fjäderblomman VIP
Livets väg...fint!

2015-07-09

  Blomma-Stjärna VIP
- håller tummarna!
2015-07-09

  bittemi VIP
Ibland är livet osäkert och fyllt av risker.Bra formulerat!
2015-07-09

    Dan Myrbeck
Ibland är livets väg hal.
2015-07-09

  Lars Hedlin
Så bra och fint framfört!
2015-07-09

  Rise Little One
Passa på att gå fortare under sommar då stenar är rena och torra i stort sett;)
2015-07-09

  KattenKin VIP
Precis!
Duktig du är på dessa bilder
att känna igen sig i!
2015-07-09

  Gunnel Eriksson VIP
Bara man har ett mål, så klarar
man de hala stenarna. Klok text.
2015-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Visdomsord från din penna!
2015-07-09

    ej medlem längre
Ännu ett guldkorn från dig.
2015-07-09

  Eva Helene VIP
Känns som en mardröm, då finns det alltid hinder i vägen så att man aldrig kommer fram till målet. Men verkligheten kan ju dessvärre också bjuda samma motstånd.
Väl beskrivet!
2015-07-09

  Stefan Albrektsson
...då gäller det att hålla tungan rätt i mun... och skynda långsamt. Fint.
2015-07-09

    ej medlem längre
Ju större svårigheter desto gladare blir man när man kämpat igenom.
2015-07-09

  Anya VIP
Joo ofta är det hala stenar fram till målet och jag brukar halka flera gånger innan jag kommer fram. Klok text!
2015-07-09

  Maria Sundelin VIP
Gå försiktigt men utan tvekan
Kramar
2015-07-09

  louisegirl
I bland är de hala som såpa, innan man når sitt mål...
Så bra fångat!
2015-07-09

  Maj-Lis VIP
Hoppas att det kommer en sten som är torr
2015-07-09

  Marianne Räf
Vilken otur! Hoppas du kom
fram till målet, i alla fall!
2015-07-09

  Magdalena Eriksson VIP
Bättre en hal sten
som går att skriva om
än en sten med huggtänder.
Jag tycker du skriver så bra
jag går med tar sikte i min värld
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP