Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA SNIGEL, AKTA DIG! - haiku

Knaprande snigel

faller offer för bödel

en sista måltid




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-09 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ew, ruggigt bra fångat!
2015-07-10

    ej medlem längre
Sorgligt liv att vara snigel!
2015-07-09

  KattenKin VIP
Hårt liv i trädgård - bra haiku!
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP