Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På loppis


BAGATELL I DUR

 

Lycklig bror

fick obegagnad kavaj

 

begagnad trasmatta

till hallen

 

kaffe med småprat

trevligt sällskap

 

en räkning betald

denna strålande dag

 

då solen sken

i mörka skyar




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-10 19:13



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Sista strofen skruvar dikten ett varv, snyggt
2015-07-15

  Magdalena Eriksson VIP
Det är de små små detaljerna som gör det... Fin påminnelse om vardagslyckan.
2015-07-13

  Valter Örn VIP
Ljusglimtar kan vi behöva; och ge varandra i vardagen....
2015-07-12

  Lehva VIP
Vardagslycka. Härligt:-)
2015-07-10

  Ronny Berk
trevligsaker ! den strålande dagen väl begagnad, väl beskriven, ja !
2015-07-10

  KattenKin VIP
Ett brev från en fin dag.
2015-07-10

  Poeten Salvador VIP
Man ska inte förakta bagateller
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP