Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAPTO

 

På en gammal videofilm

 

syns Pappa

spela taptot

på trumpet

 

en Midsommarkväll

 

Pappa,

jag fick aldrig

höra dig spela

 

i verkliga livet

 

bara se dig

på en gammal

videofilm

 

Jag har alltid saknat dig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 821 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-10 18:32



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Barnets skrik når ytan
2015-07-15

  Magdalena Eriksson VIP
Å vad sorgligt och starkt skrivet från en saklighet som berör. Kanske just för de exakta orden utan krånglighet. Bra!
2015-07-13

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
2015-07-13

    Sefarge VIP
Ord som känns inuti.
Som en blåsning från en trumpet.
Finkänsligt skaldat!!
2015-07-13

  bittemi VIP
Berör!
2015-07-11

    eva m h
Väcker saknad
2015-07-11

  Magica VIP
Berörande!
2015-07-11

  Lehva VIP
Så mycket vemod. Fint beskrivet.
2015-07-10

    Jag är fan större än Sartre
Det känns närvarande.
2015-07-10

  rundgångbalansochgungning
Blev berörd. Fick mig att tänka på min egen far
2015-07-10

  KattenKin VIP
Bild och verklighet skiljer sig lite åt - berörande text!
2015-07-10

  Poeten Salvador VIP
Dina känslor känns av läsaren
2015-07-10

  Sommarina VIP
Sorgligt om längtan
2015-07-10

    ej medlem längre
Barnets längtan som aldrig stillas...
Vackert och vemodigt.
2015-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2015-07-10

    ej medlem längre
En smula sorglig!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP