Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensitet

En värld i rörelse men jag stannas upp
Ett grepp håller mig kvar, jag kippar efter andan
Men det är knappt så att det går
Du ser på mig och jag ser på dig, du tänker samma sak
Runtomkring pratar folk, jag ser dem i periferin
Men ingen verkar märka oss, det var som att vi försvann

Världen rör sig men mitt inre har fryst
Jag kan inte, jag vill inte göra något annat
Du är vacker, men jag vill inte kyssa dig
Du är snäll, men jag vill inte älska dig

Genom våra ögon blev vi ett och vi ville aldrig bli två igen
En känsla, som är bortom min förmåga att beskriva
Och allt som är kvar nu är rädslan
att jag aldrig kommer få uppleva den igen




Fri vers av Mitt
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitt