Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntad utveckling

Jag hade nog glömt vad det va
Att titta in i ett par ögon fyllda av liv
Jag trodde inte längre jag kunde ge någon det
När det nu sker, och jag ler igen
Värmer blickarna tills de bränns
Närkontakten är magisk och förgiftad
Ska jag vända eller vänjas




Fri vers av Mitt
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-10 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitt