Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud

Om Gud hade velat att jag var religiös hade Gud inte gjort människor egoistiska
Gud hade inte låtit girighetens ideologi styra
Gud hade inte tillåtit naturens likgiltighet för lidande,
för den starka är den som lever på andra

Men i slutet vad spelar det för roll för vi ska ska dö ändå
Och möta vår skapare

Har vi tur kan vi fråga;
Varför?




Fri vers (Fri form) av Mitt
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-14 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mitt