Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lsd-beundran


Genom drömmarens öga

Han är som en våg av skönhet,
en färgpalett som blåser
färgstarka vindar
genom luften hon andas.

Som lätta tyger flyter i rymden
så gör likaså hans ande.
Och drömlikt sveper han
genom drömmarens land.




Övriga genrer av symbioz
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-10 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symbioz