Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyförälskelse


Himmel

Med en blick vände du min värld.
Med en kyss fångade du mig.
Och här står jag ännu ensam och fri.

När jag blundar ser jag dig
och dina ögon.
Och när jag tittar igen
ser jag himlen i samma färg. <3




Fri vers (Fri form) av symbioz
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-14 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symbioz