Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot nya djärva mål







Flyger hellre
och ramlar ner ibland

än är så fast
att jag inte vågar lyfta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2015-07-10 11:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Håller med ! Bra !
2015-07-19

  Magdalena Eriksson VIP
Japp Snipp snapp och så är sagan slut börjar om nästa dag
2015-07-15

  Osvalds_Dotter VIP
Att våga..
Ha Tillit..

Din text andas livskvalité.

2015-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärda ord...jättebra...
2015-07-13

  i af apa
precis...!
2015-07-13

    ej medlem längre
Ja..en fin och tänkvärd liten text!
2015-07-12

    GG
Livet innehåler ofta skrubbsår nånstans, och det är ofta bättre att riskera dem än att bara stå still.
Härligt! :)
2015-07-11

  bittemi VIP
Jaa, det är att leva!
2015-07-11

  Hanna Mari Wallin
exakt så

Kram
2015-07-11

  Lehva VIP
Kloka ord.
2015-07-10

  Margit Grell
Så sant!
2015-07-10

  KattenKin VIP
Så sant, fina rader!
2015-07-10

  Sommarina VIP
Så sant!!!!!! Härligt
2015-07-10

  Maria Sundelin VIP
Bara du aktar dig för dem som inte vill att du ska ha det bra
Kramar
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Bra variant av

Bättre lyss till den sträng som brast, än aldrig spänna en båge.
2015-07-10

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det gäller att inte fastna.
Kloka rader.
2015-07-10

    ej medlem längre
Bra Marita bra ...
2015-07-10

  KYREUS of Sweden
Redigt & rejält
2015-07-10

  louisegirl
Ja man måste pröva vingarna ;)
2015-07-10

  Valter Örn VIP
Ja livet blir så tråkigt om man inte vågar lyfta ibland.
Och citerat från Fälldin: "Där inget händer; händer ingenting"!
2015-07-10

  Marianne Räf
Så sant ! 'Mot nya djärva mål' må vi gå !
2015-07-10

  Lars Hedlin
JA sån känsla är stark ..kram
2015-07-10

    ej medlem längre
Man får ta risker för att komma ut i frihet...
2015-07-10

    ej medlem längre
Att leva är att våga..
2015-07-10

  Anya VIP
Jaa det är härligt att flyga. Brukar drömma om det ibland...och jag njuter. Ska försöka lätta lite idag. :o)
2015-07-10

  aol
Så sant skaldat ja det är ju genom att göra så man får så vackra linjer i sitt ansikte. Verkligen berörande vännen,.
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP