Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittat bilden via Google!


Mind blowing things

Mind blowing things beautiful thoughts

Expanding your scent a world beyond is reviled

 

Softly gently with life itself

The universe is larger than you can imagine

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-10 11:53



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Det finns så mycket bortom.....
2015-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
Sviiiindlande!
2015-07-11

  Teresia Ridell
Mm..väljer man att SE finns så mycket !
Fint !
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin