Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via Google!


Taste the joyful life

Let us sheer some fruit and berries

Taste the joyful life

Be in the still moment of time

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-10 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, dela lika!
2015-07-12

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt så..;-)
2015-07-11

    Dan Myrbeck
Yes!
2015-07-10

    ej medlem längre
Den bästa av smaker.
2015-07-10

  Teresia Ridell
Ljuvligt !
2015-07-10

  louisegirl
Gott ;)
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin