Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Mycket erotisk text och bild! Känsliga Läsare Varnas Läs på egen risk! ;)


Doften av dig!

I en sensuell dans ger vi oss fria händer

Smekande läppar som längtar

 

kroppar så nära inpå i en smekande lek

Vilt dansar din tunga i min mun

 

Mina händer över din lena hud

Doften av dig smeker mina sinnen

 

känner varandras andedräkt hett

Smyckar sedan oss i euforisk glans

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 498 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-07-10 12:01



Bookmark and Share


  genni VIP
Här beskriver du det sensuellt och målande... det alla vill uppleva...
2015-07-18

  anits VIP
Så fint och målande skaldat!
2015-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Lustfyllt med dessa heta känslor...
2015-07-13

    ej medlem längre
Känslofylld text!
2015-07-12

  Margit Grell VIP
Vackert är:"Smyckar sedan oss i euforisk glans".
2015-07-12

  Maiah VIP
Mycket sensuellt
2015-07-12

  Fem hjärtan VIP
Härligt! :-)
2015-07-11

  Blomma-Stjärna VIP
skön!!!
2015-07-11

  Hanna Mari Wallin
oj oj oj

så hett vackert och sensuellt


2015-07-11

  Tessii
oj... det är mer än en känsla.
2015-07-10

    MichaellQ
Erotisk målad text. Yes!
2015-07-10

  Sommarina VIP
Så himla härligt.
2015-07-10

  Grubbelmia
Känner fullkomligt doften! Tack...
2015-07-10

    Dan Myrbeck
Jag har fattat beslutet att läsa.

Jag läser.

Jag ångrar mig inte.

Fin!
2015-07-10

    ej medlem längre
Erotiskt vacker text.
2015-07-10

  Teresia Ridell
Ljuvligt, brännande hett och fint !
2015-07-10

  Anya VIP
Hett så det nästan bränns. ;)
2015-07-10

  louisegirl
Härligt lustfyllt <3
2015-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Lust och glädje stor!
2015-07-10

  Maggan
Vackert och sensuellt <3
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin