Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos

Skälvande löv tappas lätt

Hallar
Bänkar
Bersåer
Bara så

föll

I dödens ljusa trans

Mot ögat av livets urbalans

Dofterna
Fabrikerna
Pusternas dans
Fångar mina skuldror

Och jag drar

Jag är en olydig flicka
som drar iväg från
kontrollanter som tafsar på
mina motorer

Och jag kommer snart

I ett exploderande salsasteg
svingar jag mina röda höfter

Mot de ljusrosa molnen
och bergen

Skärmen

av allt det jag
aldrig någonsin skiter i

Jag är ett löv på färd
i en borttappad värld











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-10 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP