Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos

en ordning ramlar mellan spjälorna
dör
neutraliserande mönster
splittrad kör

att jag inte längre är i det, mer

svall
ruckar jorden
och vita fingrar ber
längs kanterna vid orden

så underligt att se
hur tomheten håller
mitt hjärta i schakt

och hissar slår utan spår
att se hur jag går
utan mål
utan visa fästen

där det är
där jag inte är
intakt












Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-04 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP